Home Informatie Brune Informatie Brune luchtbevochtigers voor krachtige luchtbevochtiging
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Brune luchtbevochtigers voor krachtige luchtbevochtiging

Brune luchtbevochtigers als kleine bevochtigers niet volstaan

Wat te doen als de luchtvochtigheid te laag is? Start zo snel mogelijk met luchtbevochtiging om problemen door droge lucht te voorkomen! Brune luchtbevochtigers verhogen de luchtvochtigheid snel, het zijn krachtige bevochtigers voor grote toepassingen. Waar een kleine luchtbevochtiger moeite heeft om de gewenste relatieve vochtigheid te bereiken óf te behouden, bevochtigen Brune bevochtigers het binnenklimaat snel en constant. Er zijn zowel luchtbevochtigers verkrijgbaar voor gebruik in ruime woningen als bevochtigers voor grote professionele omgevingen zoals kantoren, bedrijfsruimten, musea en opslagruimten.

Luchtvochtigheid verhogen met bevochtiger Brune B125

Brune B125 luchtbevochtiger is geschikt voor het bevochtigen van lucht in ruimten tot 60m2. De mobiele bevochtiger kan eenvoudig op elke plaats in het vertrek worden neergezet. Brune bevochtigers kunnen ook naar wens worden ingebouwd in bijvoorbeeld vitrines en klimaatkasten. Brune B125 wordt veel gebruikt voor bevochtiging in woningen en kantoren. Een specifieke toepassing van deze luchtbevochtiger is het beheersen van de opslagomstandigheden van tabaksproducten. Dankzij een juiste luchtvochtigheid in een klimaatkamer blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Ondanks de hoge capaciteit voor bevochtiging van 0,95 liter water per uur (bij 25°C en 20% luchtvochtigheid) zijn de afmetingen van Brune B125 bescheiden. De handzame bevochtiger produceert relatief veel vocht. De inhoud van de watertank bedraagt 11 liter. Dit betekent dat slechts eenmaal per 10 uren het water bijgevuld dient te worden als de luchtbevochtiger op maximaal vermogen vocht in de lucht brengt. 

Verdampingsfilter voor Brune B125 luchtbevochtiger

Brune B125 maakt gebruik van een verdampingsfilter voor bevochtiging. Dit verdampingsfilter is vervaardigd van diverse lagen duurzaam papier en is volledig biologisch afbreekbaar. Het papier is zeer hygroscopisch en dus perfect in staat om een grote hoeveelheid vocht in zich op te nemen. Door de speciale constructie bevat het verdampingsfilter een zeer groot oppervlakte voor verdamping van vocht. Het filter is anti-bacterieel dat ervoor zorgt dat de groei van bacteriën en schimmels geremd wordt. Het bio-verdampingsfilter voor Brune B125 is ook los verkrijgbaar.

 

Brune B125 - Luchtbevochtiger

239,-
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW

Kies uitvoering

Brune B125
Brune B125 - Bevochtiger
239,-
Lees meer
Combiprijs 25,- Van 34,50
Brune B125 met Hale Hygrostraat
Brune B125 - Bevochtiger met Hale Hygrostraat
Nu 268,- Van 278,-
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164

Bevochtiging met Brune B250 luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger Brune B250 bevochtigt de lucht volledig automatisch. De bevochtiger is stekkerklaar, dat wil zeggen direct gereed voor gebruik zonder complexe installatie en het treffen van talloze voorzieningen. Brune B250 is uitermate geschikt voor luchtbevochtiging in een groot vertrek. In elke ruimte tot maar liefst 180 m2 blijft het juiste vochtgehalte in de lucht dankzij deze krachtige bevochtiger gehandhaafd.

Brune B250 heeft een rechthoekig design en is voorzien van praktische zwenkwieltjes. De bevochtiger beslaat weinig plaats in een vertrek. Tevens is de luchtbevochtiger geschikt voor inbouw en onderbouw. De luchtvochtigheid in het vertrek kan verhoogd worden middels twee standen. Men kan handmatig een keuze maken tussen deze twee standen. Deze Brune luchtbevochtiger kan echter ook volledig automatisch de luchtvochtigheid meten en vervolgens de bevochtiging hierop afstemmen. Dankzij de ingebouwde hygrostaat is de bevochtiger in staat om zelf te bepalen hoeveel vocht aan de lucht moet worden toegevoegd. Het waterniveau in de bevochtiger is eenvoudig af te lezen op het bedieningspaneel.

Brune B250 voor krachtige luchtbevochtiging

Bevochtiger Brune B250 heeft zijn grote capaciteit voor luchtbevochtiging mede te danken aan de grootte van het verdampingsfilter. Dit filter heeft een oppervlakte van maar liefst 3 m2. De juiste luchtvochtigheid kan hierdoor snel behaald worden en gehandhaafd blijven. De luchtbevochtiger kan gevuld worden met normaal leidingwater. Dankzij het grote waterreservoir van 25 liter is slechts éénmaal per dag bijvullen noodzakelijk indien de bevochtiger op vol vermogen werkzaam is.

Deze luchtbevochtiger van Brune heeft een bevochtigingscapaciteit van 1,2 liter per uur (bij 23°C en 45% luchtvochtigheid) De aangezogen lucht wordt eerst door een luchtfilter gevoerd voordat het de verdampingsfilter bereikt. Het luchtfilter zuivert de lucht van stofdeeltjes en andere grote luchtverontreinigingen.

Met de Brune B250 bereikt u snel de ideale luchtvochtigheid in het vertrek. In de volautomatische stand dient u enkel de gewenste luchtvochtigheid in te voeren in het display van de bevochtiger. De geïntegreerde vochtsensor reguleert vervolgens volledig automatisch de bevochtiging in de ruimte. Indien de lucht aanzienlijk te droog is, schakelt de luchtbevochtiger automatisch naar de hoogste stand. Na bereiken van de ingestelde relatieve luchtvochtigheid schakelt de bevochtiger automatisch een tandje terug. Met behulp van een hygrometer controleert u eenvoudig het verloop van het vochtgehalte in de lucht. De hygrometer geeft het hele jaar door de actuele luchtvochtigheid in het vertrek weer.

 

Brune B250 AWZ - Luchtbevochtiger (Incl. 'Safety Pack')

2.279,-
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Grote luchtbevochtiger Brune B500

Luchtbevochtiger Brune B500 is de grootste bevochtiger uit deze serie. Deze krachtige luchtbevochtiger is zeer geschikt voor professioneel gebruik. Met een capaciteit voor bevochtiging van 2,5 liter vocht per uur (bij 25°C en 20% luchtvochtigheid) behoort Brune B500 met recht tot de meest krachtige mobiele luchtbevochtiger. Deze bevochtiger is geschikt voor gebruik in vertrekken tot 420 m2 bij normale plafondhoogte. De luchtvochtigheid wordt in ruimten tot 1000 m3 op een gewenst niveau gehouden. Voor het bereiken van deze hoge bevochtigingscapaciteit maakt Brune B500 gebruik van een verdampingsfilter met een oppervlakte van 3,5m2. Langdurige, onafgebroken bevochtiging is mogelijk dankzij de watertanks van 50 liter.

Luchtbevochtiger voor kantoor, openbaar gebouw, instelling, bedrijf

U ziet, Brune B500 is een ideale luchtbevochtiger voor grote toepassingen! Deze mobiele luchtbevochtiger / luchtreiniger registreert de luchtvochtigheid in het vertrek via de ingebouwde vochtsensor. De mate van luchtbevochtiging wordt in de automatische stand afgestemd op de gemeten vochtwaarden van de sensor. Naast de automatische bevochtiging is ook handmatige bediening mogelijk. De luchtvochtigheid in een ruimte kan variabel worden geregeld met behulp van 4 standen. Deze krachtige Brune B500 beschikt over sensoren en indicatoren voor weergave van het waterniveau en wisseling van de filters.

Luchtbevochtiger B500 Zo eenvoudig kan luchtbevochtiging zijn

Brune B500 is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zelfs de instellingen kunnen met de afstandsbediening gewijzigd worden. De omkasting van de bevochtiger is gemaakt van degelijk kunststof dat een anti-statische behandeling heeft gehad. De omkasting is slagvast, corrosie-vrij en bestand tegen zuren en logen zoals aanwezig in sterke reinigingsmiddelen.

Bevochtiger Brune B500 is verrijdbaar dankzij de handige zwenkwielen. De praktische, rechthoekige vormgeving zorgt ervoor dat deze luchtbevochtiger op elk plekje in een vertrek te plaatsen is. De luchtvochtigheid in de ruimte wordt nauwkeurig gemeten met behulp van de vochtsensor. Deze losse sensor meet en regelt de bevochtiger tot op een afstand van 50 meter. De hygrostaat kan worden gekalibreerd en heeft een nauwkeurigheid van 3%. Op het display kunt u alle waarden aflezen die nodig zijn voor nauwkeurige luchtbevochtiging: luchtvochtigheid, waterstand, ventilatorstand, staat van de filters en weergave van eventuele storingen.

 

Brune B500 AWZ - Luchtbevochtiger (Wit)

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Hygiënemiddel Waterfresh voor Brune bevochtigers

De bevochtigingscapaciteit van Brune luchtbevochtigers neemt toe door toevoeging van het middel 'Waterfresh' aan het water. Dit middel beïnvloedt de oppervlaktespanning van water zodat de bevochtiging tot wel 30% toeneemt. Het vocht wordt sneller aan de lucht afgegeven. Hierdoor wordt de ingestelde luchtvochtigheid sneller bereikt en blijft de ideale vochtwaarde beter behouden.

'Waterfresh' is tevens een hygiënemiddel voor de Brune luchtbevochtigers. Door het toevoegen van een kleine dosering in de watertanks wordt algengroei voorkomen. Het middel vermindert eveneens de hoeveelheid kalkafzetting in het apparaat. 'Waterfresh hygiënemiddel' wordt tijdens bevochtiging niet aan de omgevingslucht afgegeven. Het middel blijft achter in de waterreservoirs zodat de hygiënische wijze van bevochtiging in stand wordt gehouden.

Brune luchtbevochtiging, al jarenlang succesvol

Brune luchtbevochtigers zijn speciaal geschikt voor luchtbevochtiging in grote ruimten. Snelle, hygiënische luchtbevochtiging is op elke plaats mogelijk dankzij de compacte constructie van Brune luchtbevochtigers. Op talrijke locaties voorkomen Brune bevochtigers schade door droge lucht: musea, kerken, galerieën, klimaatruimten, bibliotheken, archieven. De krachtige luchtbevochtiging voorkomt hier schade aan bijvoorbeeld muziekinstrumenten, schilderijen, kunstwerken, boeken en andere documentatie. In opslagplaatsen worden de ideale omstandigheden voor de betreffende producten behouden: wijnkelders, humidors, klimaatkasten etc. Brune luchtbevochtigers worden vooral ook ingezet om de luchtvochtigheid op peil te houden in grote woonruimten, kantoren en bedrijfsruimten.

Brune luchtbevochtiger kopen: informatie en advies

AirSain is leverancier van Brune luchtbevochtigers en toebehoren voor Brune bevochtigers zoals verdampingsfilters, luchtfilters en hygiënemiddelen voor bevochtiging. De luchtbevochtigers en aanverwante artikelen kunt u eenvoudig online kopen. Wat is de beste luchtbevochtiger voor mijn toepassing? Vanzelfsprekend geven onze medewerkers U graag passend advies. Luchtbevochtiging op maat! AirSain is expert in bevochtigen en helpt U graag verder.

Klantenreacties

Brune luchtbevochtigers worden al meer dan 85 jaar geproduceerd en verkocht.
“Perfect geadviseerd!”
V. Knapen
“Volgende dag geleverd. Super!”
T. Filus
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl