Home Informatie Brune Informatie Bevochtiger voor Bedrijfsruimte Opslag Kantoor Depot
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Bevochtiger voor Bedrijfsruimte Opslag Kantoor Depot

Luchtbevochtiging in bedrijven

Een lage relatieve luchtvochtigheid is funest voor een aangename werkomgeving. Daarnaast veroorzaakt een laag vochtgehalte in de lucht schade aan producten en materialen in de vorm van krimp, scheuren en algemene uitdroging. Bij een lage relatieve luchtvochtigheid veroorzaakt statische elektriciteit veel hinder. Productieprocessen raken verstoord door onvoldoende vocht in de lucht. Producten, materialen en overige voorwerpen in opslag verliezen kwaliteit door de droge lucht. Lucht bevochtigen vormt een sterk wapen in strijd tegen kwaliteitsverlies in bedrijven. Dankzij het behouden van een goede luchtvochtigheid blijft de kwaliteit van goederen bewaard en verlopen processen probleemloos.

Professioneel en mobiel lucht bevochtigen

Uitgebreide bevochtigingssystemen zijn kostbaar en vragen veel onderhoud. Vanuit een centrale installatieruimte is een leidingnetwerk met vochtverspreiders noodzakelijk voor het op peil houden van de luchtvochtigheid. Maar lucht bevochtigen kan ook eenvoudiger! Met een verplaatsbare Brune luchtbevochtiger bepaalt u zelf de beste locatie voor bevochtiging. Het is mogelijk om diverse modellen Brune luchtbevochtigers rechtstreeks aan te sluiten op een waterleiding en afvoerleiding. Dit is niet per se noodzakelijk. Vullen van het waterreservoir en het periodiek reinigen van de luchtbevochtiger kan ook handmatig worden uitgevoerd bij gebruik van de kleinere Brune modellen.

AirSain heeft een ruim assortiment Brune bevochtigers voor grote ruimten. De professionele bevochtigers verhogen niet alleen de relatieve luchtvochtigheid maar zorgen ook voor luchtreiniging. Deze zogenaamde luchtwassers bevochtigen droge lucht zodat een ideale luchtvochtigheid wordt verkregen. Zwevende vuildeeltjes zoals stof wordt tijdens bevochtiging uit de lucht verwijderd.

Brune B500 grote luchtbevochtiger of een kleinere bevochtiger

Eén enkele Brune B500 luchtbevochtiger is geschikt voor het bevochtigen van lucht in ruimtes tot maar liefst 875 m3. Andere Brune modellen bevochtigen de lucht in ruimtes tot 138, 150, 450 of 600 m3. Als behoefte is aan een hogere bevochtigingscapaciteit kan eenvoudig een tweede bevochtiger in dezelfde ruimte worden ingezet, alle combinaties zijn mogelijk. Brune bevochtigers zijn ideaal voor het bevochtigen van een kleine tot middelgrote bedrijfsruimte, kantoorruimte of opslagruimte.

De professionele, verplaatsbare luchtbevochtigers zijn breed inzetbaar. Brune luchtbevochtigers worden veelvuldig ingezet voor het bevochtigen van lucht in kantoren, productiebedrijven, opslagruimten, musea en archiefruimten. De bevochtigers zijn stootvast en vragen weinig onderhoud. Alleen water bijvullen en periodiek reinigen is voldoende voor langdurige bevochtiging. Indien de bevochtiger geschikt is voor aansluiting op een waterleiding en afvoerleiding is volautomatisch bevochtigen mogelijk.

Luchtbevochtiging informatie en advies

Benieuwd naar de voordelen van Brune bevochtigers in uw specifieke situatie? Bel vrijblijvend met AirSain voor uitgebreid advies. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte luchtbevochtiger.

Klantenreacties

Brune luchtbevochtigers worden al meer dan 85 jaar geproduceerd en verkocht.
“Volgende dag geleverd. Super!”
T. Filus
“Perfect geadviseerd!”
V. Knapen
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl